Reiki

Medium, toekomstmogelijkheden, bewustwording, Lenormandkaarten Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, oplossingen in relatieproblemen, helderhorend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, verwerking verleden, patronen doorbreken, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Achter iedere keuze of beslissing die je neemt in je leven ligt een stukje van je levenspad. Vaak met veel obstakels die je moet zien te overwinnen. Dat zijn de levenslessen die we krijgen. Vaak zijn deze levenslessen niet makkelijk en is het leven dan moeilijk. Maar alles heeft een reden. Met mijn intuítieve gave begeleid ik je met al je vragen en problemen, op je bewustwordingspad. De begeleiding vind plaats op zowel het aardse als het spirituele gebied, omdat het aardse en het spirituele pad niet zonder elkaar gaan. Ik geef je inzichten in waar je blokkades zitten en waar je vastloopt. Zodat je uit alles het positieve kunt halen en weer verder kunt wandelen. Zit je vast en zie je het niet meer zitten bel me dan! Als je je eigen innerlijke kracht ervaart, zul je versteld staan van de dingen die je in je leven kan bereiken. De antwoorden liggen in jezelf, je moet je er alleen maar bewust van worden. Tenslotte is ieder mens met intuitie geboren. Het is op je gevoel leren te vertrouwen. Vanaf jongs af aan ben ik intuitief en heb veel meegemaakt op mijn levenspad. Daardoor ben ik zelf enorm gegroeid op het aardse en spirituele niveau, dit wil ik graag met je delen en een helpende hand aanbieden. Als Reiki master kan ik je tijdens het gesprek ook helende energie en kracht toezenden als je dat wenst. Mijn antwoorden zijn zuiver en eerlijk.

Medium, Lenormandkaarten, Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, specialiste in de liefde, advies bij rituelen, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, problemen met kinderen, opvoeding, juridisch advies, verwerking verleden, patronen doorbreken, kind-ouder relatie, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Mijn ouders zijn beide medium en paranormaal begaafd, dus vanaf mijn jonge leeftijd zat het er bij mij al in. Door de jaren heen wandel ik over het pad naar het licht en op dit pad reik ik mensen een helpende hand. Wil jij ook een helpende hand ? Bel mij dan! Ik sta open voor al jullie vragen en problemen. Samen kunnen we oplossingen vinden, want een ieder van ons heeft een gave. Echter hier moet je zelf bewust van worden. Liefdevol kan ik je helpen, want we zijn allemaal liefdevolle wezens, ook al beseffen we dit vaak niet.

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspannen en je eigen helende energie in werking te zetten. Meer en meer mensen zijn op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat hun levensdoel is. Veel mensen vinden het antwoord in een alternatieve levensbeschouwing of geneeswijze. Het Japanse woord ‘REI’ betekent: universeel, het onbegrenste en “KI” betekent energie of levenskracht. REIKI geneeskracht is – zowieso voor de gever als voor de ontvanger een zuivere en liefdevolle mogelijkheid om te ontspannen en te helen.

Het bijzondere van de Reikikracht ligt in de eenvoud, simpelweg door handoplegging wordt de energie door gegeven. Daarbij fungeert de gever als kanaal en ontvangt de kracht om te genezen. Iedereen is in staat om door middel van een inwijding Reikikanaal te worden. Hierbij wordt het innerlijke genezingskanaal geopend en word je afgestemd op de Reiki – energie.

Reiki:

  • ontgift het lichaam
  • leidt tot diepe ontspanning
  • heft energieblokkades op voert genezende levensenergie aan
  • verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam en geeft de mogelijkheid steeds meer eenheid te ervaren waardoor je oude patronen los kunt laten

Reiki-cursussen inclusief certificaat

Reiki I € 175,–
Reiki II € 300,–
Reiki III € 450,–

Na de Reiki inwijding ben je in staat jezelf, anderen, maar ook planten en dieren dmv handoplegging te behandelen.