Reiki

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspannen en je eigen helende energie in werking te zetten. Meer en meer mensen zijn op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat hun levensdoel is. Veel mensen vinden het antwoord in een alternatieve levensbeschouwing of geneeswijze. Het Japanse woord ‘REI’ betekent: universeel, het onbegrenste en “KI” betekent energie of levenskracht. REIKI geneeskracht is – zowieso voor de gever als voor de ontvanger een zuivere en liefdevolle mogelijkheid om te ontspannen en te helen.

Het bijzondere van de Reikikracht ligt in de eenvoud, simpelweg door handoplegging wordt de energie door gegeven. Daarbij fungeert de gever als kanaal en ontvangt de kracht om te genezen. Iedereen is in staat om door middel van een inwijding Reikikanaal te worden. Hierbij wordt het innerlijke genezingskanaal geopend en word je afgestemd op de Reiki – energie.

Reiki:

  • ontgift het lichaam
  • leidt tot diepe ontspanning
  • heft energieblokkades op voert genezende levensenergie aan
  • verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam en geeft de mogelijkheid steeds meer eenheid te ervaren waardoor je oude patronen los kunt laten

Reiki-cursussen inclusief certificaat

Reiki I € 175,–
Reiki II € 300,–
Reiki III € 450,–

Na de Reiki inwijding ben je in staat jezelf, anderen, maar ook planten en dieren dmv handoplegging te behandelen.