Vragen telefonisch consult

Medium, toekomstmogelijkheden, bewustwording, Lenormandkaarten Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, oplossingen in relatieproblemen, helderhorend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, verwerking verleden, patronen doorbreken, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Achter iedere keuze of beslissing die je neemt in je leven ligt een stukje van je levenspad. Vaak met veel obstakels die je moet zien te overwinnen. Dat zijn de levenslessen die we krijgen. Vaak zijn deze levenslessen niet makkelijk en is het leven dan moeilijk. Maar alles heeft een reden. Met mijn intuítieve gave begeleid ik je met al je vragen en problemen, op je bewustwordingspad. De begeleiding vind plaats op zowel het aardse als het spirituele gebied, omdat het aardse en het spirituele pad niet zonder elkaar gaan. Ik geef je inzichten in waar je blokkades zitten en waar je vastloopt. Zodat je uit alles het positieve kunt halen en weer verder kunt wandelen. Zit je vast en zie je het niet meer zitten bel me dan! Als je je eigen innerlijke kracht ervaart, zul je versteld staan van de dingen die je in je leven kan bereiken. De antwoorden liggen in jezelf, je moet je er alleen maar bewust van worden. Tenslotte is ieder mens met intuitie geboren. Het is op je gevoel leren te vertrouwen. Vanaf jongs af aan ben ik intuitief en heb veel meegemaakt op mijn levenspad. Daardoor ben ik zelf enorm gegroeid op het aardse en spirituele niveau, dit wil ik graag met je delen en een helpende hand aanbieden. Als Reiki master kan ik je tijdens het gesprek ook helende energie en kracht toezenden als je dat wenst. Mijn antwoorden zijn zuiver en eerlijk.

Medium, Lenormandkaarten, Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, specialiste in de liefde, advies bij rituelen, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, problemen met kinderen, opvoeding, juridisch advies, verwerking verleden, patronen doorbreken, kind-ouder relatie, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Mijn ouders zijn beide medium en paranormaal begaafd, dus vanaf mijn jonge leeftijd zat het er bij mij al in. Door de jaren heen wandel ik over het pad naar het licht en op dit pad reik ik mensen een helpende hand. Wil jij ook een helpende hand ? Bel mij dan! Ik sta open voor al jullie vragen en problemen. Samen kunnen we oplossingen vinden, want een ieder van ons heeft een gave. Echter hier moet je zelf bewust van worden. Liefdevol kan ik je helpen, want we zijn allemaal liefdevolle wezens, ook al beseffen we dit vaak niet.

 • mijn relatie stelt niet veel meer voor, wat moet ik doen?
 • ik ben verliefd op iemand anders, maar voel mij schuldig tegenover mijn eigen partner, hoe pak ik dit aan?
 • waarom heb ik iedere keer de verkeerde partner?
 • waarom ben ik nog steeds alleen?
 • ik zit in een echtscheiding en weet niet hoe ik dit aan kan pakken, waar moet ik heen, wat moet ik doen, welke instanties, hoe moet het met de omgangsregeling van de kinderen?
 • ik wil van baan veranderen maar weet niet hoe?
 • ik zit vast in een bepaalde structuur en wil veranderen?
 • ik wil duidelijkheid brengen in mijn leven?
 • ik wil mijn persoonlijke problemen oplossen?
 • ik ben heel onzeker, hoe kom ik hier overheen?
 • ik wil meer bereiken in het leven, hoe doe ik dit?
 • ik heb hulp nodig om een stappenplan te maken hoe ik mijn leven weer op orde krijg
 • ik ben boos/angstig, maar kan dit niet doorbreken, hoe doe ik dit?
 • ik sta op het punt om een belangrijke beslissing te moeten maken, maar ik twijfel?