Medium

Medium, toekomstmogelijkheden, bewustwording, Lenormandkaarten Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, oplossingen in relatieproblemen, helderhorend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, verwerking verleden, patronen doorbreken, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Achter iedere keuze of beslissing die je neemt in je leven ligt een stukje van je levenspad. Vaak met veel obstakels die je moet zien te overwinnen. Dat zijn de levenslessen die we krijgen. Vaak zijn deze levenslessen niet makkelijk en is het leven dan moeilijk. Maar alles heeft een reden. Met mijn intuítieve gave begeleid ik je met al je vragen en problemen, op je bewustwordingspad. De begeleiding vind plaats op zowel het aardse als het spirituele gebied, omdat het aardse en het spirituele pad niet zonder elkaar gaan. Ik geef je inzichten in waar je blokkades zitten en waar je vastloopt. Zodat je uit alles het positieve kunt halen en weer verder kunt wandelen. Zit je vast en zie je het niet meer zitten bel me dan! Als je je eigen innerlijke kracht ervaart, zul je versteld staan van de dingen die je in je leven kan bereiken. De antwoorden liggen in jezelf, je moet je er alleen maar bewust van worden. Tenslotte is ieder mens met intuitie geboren. Het is op je gevoel leren te vertrouwen. Vanaf jongs af aan ben ik intuitief en heb veel meegemaakt op mijn levenspad. Daardoor ben ik zelf enorm gegroeid op het aardse en spirituele niveau, dit wil ik graag met je delen en een helpende hand aanbieden. Als Reiki master kan ik je tijdens het gesprek ook helende energie en kracht toezenden als je dat wenst. Mijn antwoorden zijn zuiver en eerlijk.

Medium, Lenormandkaarten, Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, specialiste in de liefde, advies bij rituelen, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, problemen met kinderen, opvoeding, juridisch advies, verwerking verleden, patronen doorbreken, kind-ouder relatie, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Mijn ouders zijn beide medium en paranormaal begaafd, dus vanaf mijn jonge leeftijd zat het er bij mij al in. Door de jaren heen wandel ik over het pad naar het licht en op dit pad reik ik mensen een helpende hand. Wil jij ook een helpende hand ? Bel mij dan! Ik sta open voor al jullie vragen en problemen. Samen kunnen we oplossingen vinden, want een ieder van ons heeft een gave. Echter hier moet je zelf bewust van worden. Liefdevol kan ik je helpen, want we zijn allemaal liefdevolle wezens, ook al beseffen we dit vaak niet.

Mediums van Zuivermedium Jennifer en Shirley. Wij als medium zijn gewone mensen net als jij. Het enige verschil is dat wij onze intuïtieve gave al hebben ontwikkeld waardoor wij ons zo kunnen afstemmen op jouw energieveld zodat wij invoelen op jouw situatie, waardoor wij dingen weten,voelen en zien en jou kunnen helpen met advies, inzicht, oplossingen en antwoorden. Een Medium kan meerdere gaves hebben en is een schakeling voor jou tussen hemel en aarde. Er zijn mensen die als medium zijn geboren en al vanaf jongs af aan al hiermee aan het werk kunnen. Andere ontdekken hun gevoeligheid pas later. Niet elk medium is hetzelfde. De aanleg en persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate een medium zich heeft ontwikkeld. Een medium kan contact leggen met de andere wereld en boodschappen doorkrijgen en met deze wereld communiceren. Het communiceren gaat via gedachten, gevoel of andere paranormale gave zoals helderzien, helderhoren of heldervoelen. Een helderziende kan een medium zijn maar niet elk medium is helderziende. Er zijn ook mensen die op latere leeftijd hun gevoeligheid ontdekken en die doormiddel van training kunnen leren hun spirituele gave te ontwikkelen om zo een medium te worden. Hiervoor moet jij je natuurlijk wel openstellen. Als je eigen intuïtie nog niet ontwikkeld is, komt dat doordat jezelf teveel blokkades hebt waardoor je nog niet tot je eigen kern bent doorgedrongen.