Affirmaties & spreuken

Medium, toekomstmogelijkheden, bewustwording, Lenormandkaarten Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, oplossingen in relatieproblemen, helderhorend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, verwerking verleden, patronen doorbreken, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Achter iedere keuze of beslissing die je neemt in je leven ligt een stukje van je levenspad. Vaak met veel obstakels die je moet zien te overwinnen. Dat zijn de levenslessen die we krijgen. Vaak zijn deze levenslessen niet makkelijk en is het leven dan moeilijk. Maar alles heeft een reden. Met mijn intuítieve gave begeleid ik je met al je vragen en problemen, op je bewustwordingspad. De begeleiding vind plaats op zowel het aardse als het spirituele gebied, omdat het aardse en het spirituele pad niet zonder elkaar gaan. Ik geef je inzichten in waar je blokkades zitten en waar je vastloopt. Zodat je uit alles het positieve kunt halen en weer verder kunt wandelen. Zit je vast en zie je het niet meer zitten bel me dan! Als je je eigen innerlijke kracht ervaart, zul je versteld staan van de dingen die je in je leven kan bereiken. De antwoorden liggen in jezelf, je moet je er alleen maar bewust van worden. Tenslotte is ieder mens met intuitie geboren. Het is op je gevoel leren te vertrouwen. Vanaf jongs af aan ben ik intuitief en heb veel meegemaakt op mijn levenspad. Daardoor ben ik zelf enorm gegroeid op het aardse en spirituele niveau, dit wil ik graag met je delen en een helpende hand aanbieden. Als Reiki master kan ik je tijdens het gesprek ook helende energie en kracht toezenden als je dat wenst. Mijn antwoorden zijn zuiver en eerlijk.

Medium, Lenormandkaarten, Engelen kaarten, spiritueel coach, life coach, specialiste in de liefde, advies bij rituelen, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderziend, droomanalyse en droombegeleiding, engelenboodschappen, reiki-master, intuïtief, telepathisch contact met je dier, problemen met kinderen, opvoeding, juridisch advies, verwerking verleden, patronen doorbreken, kind-ouder relatie, advieskaart trekken voor een lichter leven.

Mijn ouders zijn beide medium en paranormaal begaafd, dus vanaf mijn jonge leeftijd zat het er bij mij al in. Door de jaren heen wandel ik over het pad naar het licht en op dit pad reik ik mensen een helpende hand. Wil jij ook een helpende hand ? Bel mij dan! Ik sta open voor al jullie vragen en problemen. Samen kunnen we oplossingen vinden, want een ieder van ons heeft een gave. Echter hier moet je zelf bewust van worden. Liefdevol kan ik je helpen, want we zijn allemaal liefdevolle wezens, ook al beseffen we dit vaak niet.

Affirmaties
Ik luister naar wat mijn lichaam vertelt!
Ik kan alles bereiken wat ik wil!
Ik sta open voor veranderingen
Ik ben financiëel onafhankelijk
Mijn positieve gedachten veranderen mijn leven
Ik leef in het nu en laat alle dingen uit het verleden los
Ik heb een positief beeld van mezelf
Ik ben rijk en gelukkig
Ik laat alle kwaadheid en frustratie los
Ik verdien het om gelukkig en gezond te zijn

Spreuken
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Duisternis verdwijnt niet door het te bestrijden, maar door er licht in te brengen.

Een goede ruiter hoort zijn paard tegen hem praten. En uitstekende ruiter hoort zijn paard zelfs fluisteren, maar een slechte ruiter hoort zijn paard niet eens schreeuwen.

Probeer telkens als je tegen de lamp loopt een beetje licht mee te nemen.

Er is een belangrijk verschil tussen opgeven en loslaten

Om werkelijk wijs te zijn, en verdriet uit je hart te verbannen, moet je jezelf kennen.

Beledigingen moeten in het zand worden geschreven en Complimenten moeten in steen worden gegraveerd.

Niet iedereen hoort engelenstemmen als een hoorbaar geluid. Veel mensen ontvangen goddelijke boodschappen via niet verbale middelen zoals visioenen, gevoelens of een weten.