Toekomstmogelijkheden

Toekomstmogelijkheden door middel van een kaartlegging. Zuivermedium 0909-7776677  0,80 ctpm

Kaartleggen is een manier om voor jou eigenlijk te kijken wat er voor jou aan toekomstmogelijkheden zijn. Een Medium, Paragnost of een Helderziende persoon kan door het leggen van de kaarten in grote richtlijnen aangeven wat jou toekomstmogelijkheden zijn. Er wordt meestal over toekomstvoorspellingen gesproken.

Let wel op dat iemand die een toekomstvoorspelling voor jou doet in het hier en nu het niet altijd bij het goede eind heeft. Toekomstvoorspellingen zijn immers maar richtlijnen voor jou leven, vandaar dat wij het bij Zuivermedium altijd over toekomstmogelijkheden hebben. Het is immers maar een richtlijn voor een mogelijkheid voor jou toekomst. Als jij in de route die er voor jou ligt in jou leven een ander keuze of beslissing neemt, dan loopt alles anders dan de toekomsvoorspelling  jou heeft aangegeven. De toekomst ligt in jou eigen innerlijke weten. Wij van Zuivermedium geven jou in één telefonisch consult richtlijnen voor jou toekomst doormiddel van jou eigen innerlijke bewustzijn.

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer