Paranormaal begaafd

Voorbeelden van buitenzintuigelijke waarneming ;

Helderziendheid - Het zien van gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden of hebben plaats gevonden.

Empathie - Het begrip empathie slaat op het kunnen aanvoelen van gevoelens, emoties, stemmingen en pijnen, maar ook vreugde en verdriet van een mens of een dier.

Heldervoelen - Heldervoelen lijkt op empathie, maar houdt eerder een schijnbare gevoeligheid in voor de niet levende natuur en het aanvoelen van sferen en stemmingen. Niet van een persoon zelf, maar de eromheen hangende sfeer van bijvoorbeeld een groep mensen of de sfeer tussen twee groepen mensen.

Helderhoren - Het horen van boodschappen van Engelen - onzichtbare entiteiten  [ bv geesten]

Helderweten - Hierbij beschikt de persoon over kennis, schijnbaar zonder deze langs de natuurlijke weg verworven te hebben.

 

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer