Medium

Mediums van Zuivermedium Jennifer en Shirley. Wij als medium zijn gewone mensen net als jij.  Het enige verschil is dat wij onze intuïtieve gave al hebben ontwikkeld waardoor wij ons zo kunnen afstemmen op jouw energieveld zodat wij invoelen op jouw situatie, waardoor wij dingen weten,voelen en zien en jou kunnen helpen met advies, inzicht, oplossingen en antwoorden.

Een Medium kan meerdere gaven hebben en is een schakeling voor jou tussen hemel en aarde. Er zijn mensen die als medium zijn geboren en al vanaf jongs af aan al hiermee aan het werk kunnen. Andere ontdekken hun gevoeligheid pas later. Niet elk medium is hetzelfde. De aanleg en persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate een medium zich heeft ontwikkeld.

Een medium kan contact leggen met de andere wereld en boodschappen doorkrijgen en met deze wereld communiceren. Het communiceren gaat via gedachten, gevoel of andere paranormale gave zoals helderzien, helderhoren of heldervoelen. Een helderziende kan een medium zijn maar niet elk medium is helderziende. Er zijn ook mensen die op latere leeftijd hun gevoeligheid ontdekken en die door middel van training kunnen leren hun spirituele gave te ontwikkelen om zo een medium te worden. Hiervoor moet jij je natuurlijk wel openstellen. Als je eigen intuïtie nog niet ontwikkeld is, komt dat doordat jezelf teveel blokkades hebt waardoor je nog niet tot je eigen kern bent doorgedrongen.