Medium online

Medium online 0909 -7776677   Zuivermedium . Jennifer en Shirley zijn jou consulenten online als het om zuivere antwoorden gaat. Wij zijn gediplomeerde life coaches en kunnen het spirituele en het paranormale koppelen aan het aardse. Dus heb je een brandende levensvraag of loop je met problemen rond, wil je een andere weg inslaan. Bel dan met Zuivermedium. Wij geven je in een consult antwoorden , oplossingen en inzichten, waar jij het niet meer ziet. Door middel van jou bewust te maken. De antwoorden liggen in jou eigen innerlijke. Wij helpen je daarbij.

Het voordeel van een telefonisch consult is dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving kan bellen. Geen reistijd en onnodige kosten. Jij beslist hoelang een telefonisch consult duurt. Als jij je openstelt met je vraag , kunnen wij je in éen consult antwoorden en inzichten geven.

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer