Kosmische energie

Kosmische energie: De energie die verbonden is met de kosmos. Sprankelende, vitaliserende energie. Je ademt deze in door de luchtwegen.

De wereld om ons heen zit vol energie. Energie opgewekt, energie van mensen en energie uit de kosmos. De energie opgewekt komt door windmolens en andere bronnen. De energie van mensen is van henzelf. Kosmische energie is niet waarneembare energie buiten onze grenzen. Deze energie komt van het universum [ kosmos ] of God en zal helpen mensen te genezen en het zelf genezend vermogen van mensen in werking te zetten. De kosmische energie is er om te pakken, ervan te genieten en door te geven als je daar hebt leren mee om te gaan. Energie is een bron van kracht, een bron van heling en een bron van verlichting. Met je gedachtegang kun je tegen jezelf zeggen dat je jezelf beter gaat voelen en als je diep in jezelf kijkt kun je daar ook zelf van leren en veel oplossen. De kosmische energie is een prachtige bron welke op velen manieren is te gebruiken.

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer