Helderhoren

Helderhoren: is via het gehoor het ontvangen van heldere boodschappen van Engelen en Gidsen.

Helderhoren is het horen van geluid dat niet hoorbaar is voor de normale mens. Het zijn geen hogere of lagere tonen, maar ander soortige tonen. Het lijkt soms wel alsof het wordt ingefluisterd. Rond iedereen bevinden zich meerdere Engelen of Gidsen. Deze helpen de persoon in kwestie en kunnen hem raad geven wanneer de persoon het kan horen. Het is zeldzaam, maar sommige mensen kunnen de gedachtes horen van andere mensen. Voor het opvangen van gedachtes speelt afstand geen rol. Je hoort in je hoofd wat een ander denkt, het lijkt misschien alsof je het met je oren hoort, maar het zit echt in je hoofd. Bij helderhorendheid zijn het niet onze eigen gedachten, maar een stem van gene zijde of een stem van iemand die nog leeft, die wij helderhoren.

Het is heel belangrijk om heel erg dicht bij jezelf te blijven en voor jezelf te evalueren wat er geadviseerd wordt. In deze wereld bevinden zich niet alleen Engelen en Gidsen, maar ook kwaadwillende entiteiten die het verkeerde met je voor hebben en het verkeerde adviseren.

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer