Coachen met paarden

Door de eeuwen heen is er altijd een onderlinge afhankelijkheid tussen mens en dier geweest. Bijvoorbeeld de boer die het paard nodig had om het land om te ploegen. Het respect wat de mens toont aan alles wat leeft is verschillend. In de vroege middeleeuwen bijvoorbeeld, werden dieren mishandeld, terwijl de indianen, die in het spirituele aspect van de natuur geloofden de dieren respecteerden. Er zijn nog steeds culturen in een grotendeels materialistische samenleving, waarin bewustwording, herontdekken van de geest of ziel vreemd is. Wij van Zuivermedium geloven dat het groeiende inzicht in de mystieke essentie van het paard de zo broodnodige spirituele hergeboorte van de mens aanwakkert. Als wij er open voor staan en we luisteren naar wat het paard te zeggen heeft, verandert niet alleen onze relatie met paarden maar ook de manier waarop we op onze omgeving en de mensen reageren. Wij van Zuivermedium hebben veel voorbeelden gezien van paarden die tot positieve verandering en vooruitgang bij mensen hebben geleid. Zoals kinderen die erg gesloten zijn ; zodra ze in contact komen met paarden, gaan ze praten en voelen ze zich blij. Er gebeurt iets met ze! Paarden leren ons met ons innerlijk gevoel contact te maken. Paarden hebben dit van nature, dus wij kunnen veel van ze leren. We zijn allen spirituele wezens en om die aanleg te ontwikkelen, moeten we ons gevoel en onze intuïtie samenbrengen. Als we innerlijk in harmonie zijn kunnen we creatief worden door ons spirituele gereedschap zoals healing en thelepatie te gebruiken om onze mogelijkheden te ontdekken.

Wil jij meer dan een telefonisch consult en wil jij van je onzekerheden af ? Zuivermedium heeft een eigen praktijk waar we jou kunnen ontvangen voor een coachingsessie. Wij hebben een progamma met paarden die jou helpen je vertrouwen terug te winnen. Beter bekent als het " Spiegelen met paarden'' Onze lokatie ligt tussen Den Bosch en Utrecht.

Voor meer informatie kun je ons bellen via deze website 0909-7776677 of het contactformulier invullen.

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer