Bewustwording

Soms zitten mensen in een slachtofferrol. Ze durven geen actie te ondernemen en vinden zichzelf zielig. De pijn uit het verleden [dus ''oude'' pijn] beïnvloedt het heden. Het gekwetste kind van vroeger heeft een beschermde houding aangenomen en heeft vaak opgetrokken schouders en een oppervlakkige ademhaling. De eerste stap is beseffen dat het oude pijn is en ervoor durven kiezen om te veranderen. Dat kan betekenen dat je door je angsten heen moet gaan: voelen [goed doorvoelen en er geen gedachten aan vastbinden]. De volgende stap is leven in het nu. Durf naar jezelf te kijken en je kwetsbaar op te stellen. Zo kom je steeds dichter bij je eigen innerlijke gevoel. Dit innerlijk weten geeft je kracht.

Wij zijn(grotendeels) zelf verantwoordelijk voor ons leven. Als wij dit niet willen accepteren kunnen we negatieve gevoelens en gedachten ervaren. Deze gevoelens straal je ook uit naar de buitenwereld, wat voor problemen kan zorgen. De informatie die je tot jezelf neemt wordt opgeslagen in je bewustzijn. Dit bewustzijn wordt vergeleken met een ui.

Pel deze ui laag voor laag en je komt bij de kern. In de onderste laag zit het verleden met vergeten emoties, pijn, beelden en andere herinneringen. In deze laag zitten ook onze kwaliteiten, waarvan je je nu nog niet bewust bent. Als je meer in verbinding staat met jezelf en elke dag bewust bent van de dingen om je heen en wat je meemaakt kun je beter bij deze onderste laag komen.

Onbewuste emoties kunnen naar boven komen. Dit hoort bij het bewustwordingsproces. Deze emoties moet je toelaten. Dit leidt tot innerlijke wijsheid en kracht en dan wordt je bewust van de dingen om je heen en hoe je daar mee om moet gaan.

Innerlijke kracht zit in ons, zodra wij werkelijk durven te geloven dat het in ons aanwezig is, kunnen wij creëren. Door jezelf te trainen in het loslaten van oude patronen die we verder niet meer wensen en je af te stemmen op hetgeen van binnen wordt gevoeld ”onvoorwaardelijke liefde” voor onszelf en voor alles om ons heen wat leeft, komt onze innerlijke kracht en bewustwording tevoorschijn!

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer