Aarding bescherming en zuivering

Er wordt gedacht dat aarden en bescherming hetzelfde is. Als je jezelf beschermt is het uiteraard belangrijk dat je goed geaard bent.

Je kunt goed geaard zijn, maar dat wil niet zeggen dat je dan ook goed beschermd bent.

Zuivermedium helpt mensen met energetische bescherming door ze te begeleiden naar een manier die het beste bij hun persoonlijkheid past. Wij van zuivermedium kunnen jou leren om jezelf te beschermen, hier zijn meerdere manieren voor. Aarding, bescherming en zuivering zijn de belangrijkste elementen als je paranormaal en spiritueel bezig bent. Als je niet goed beschermd bent loop je het risico andere energieën van mensen op te pikken in jou energieveld / auraveld die niet altijd fijn aanvoelen en die ook jou energieveld kunnen vervuilen. Energetische vervuiling kan je uitputten zodat je zelf allemaal lichaamlijke klachten kunt krijgen.

Uit ervaring merken wij als coach / consulenten van zuivermedium dat wij veel mensen spreken die veel met spiritualiteit bezig zijn en met allerlei klachten rondlopen die vaak ondefinieërbaar zijn. In het telefonisch gesprek komen wij er dan achter dat ze zichzelf niet aarden, beschermen en zuiveren. Meestal na een spiritueel coaching consult voelen de mensen zich al stukken beter. Waarom is aarding zo belangrijk ? Het stelt je in staat om dichter bij jezelf te blijven. Je staat letterlijk en figuurlijk steviger op je benen. Door het contact met de aarde word je rustiger en minder angstig. Je komt veel beter in contact met je innerlijke, daardoor ga je ontdekken wie je werkelijk bent. Het zorgt er ook voor dat je minder vatbaar bent voor negatieve invloeden van buitenaf. Als je volledig in je kracht staat hebben negatieve energieën nauwelijks vat op je.

Voor de beschermingsoefening en visualisatie kun je Jennifer en Shirley van zuivermedium raadplegen. Wij leren je in éen telefonisch consult hoe je jezelf leert aarden en beschermen.

Ook leren wij je het reinigen van je chakra's, aura's., je lichaam en de ruimtes in en om je huis.

 

Direct contact met zuivermedium ? Bekijk onze online status en krijg direct contact. Wij hebben nu een terugbel consult dienst. Hiermee krijgt u advies tegen een scherp tarief Wij bieden u ook middels de E-mail een consult aan

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki cursussen inclusief Reiki certificaat

Reiki is een oeroude Japanse behandelingsmethode om te ontspanen en jezelf helende energie in werking te zetten.

Hulp voor mediums

Jij als collega, medium, bellijnconsulent kom je er alleen niet meer uit? Is je energie vervuild? Weet je niet meer hoe je je energie positief krijgt?

Voorbeeldvragen telefonisch consult

Wat voor vragen worden er vaak gesteld tijdens een telefonisch consult?

Geblokkeerd voor 0900 nummers of wil je ons vanuit het buitenland bellen? Klik hier!

© 2015 zuivermedium.nl

kvk 63127490

helderziende helderziendelijn helderziendehulp medium mediumlijn mediumhulp paragnost paragnosten paragnostenlijn paragnostenhulp paranormale hulplijn spirituele hulplijn relatie problemen geld problemen kaartlegging toekomstvoorspelling coach hulplijn eenzaam alleen overleden cirkel coach grenzen verleggen leven jennifer